K prodeji hezký světlý byt 2+kk, 45m2, 5 patro, Praha 5, ul. Volutova, přímo u metra.

Lokalita: Volutová, Stodůlky, Praha, Praha 5

Evidenční číslo:
275/3075
Typ:
Byty
Druh:
prodej Prodáno/pronajmuto53
Adresa:
Volutová, Stodůlky, Praha, Praha 5
Poznámka k ceně:
Cena je včetně provize RK a právních služeb.
Plocha užitná:
45 m2
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Po rekonstrukci
Umístění:
Centrum obce
Konstrukce:
Panelová

Popis nemovitosti

Byt přímo u metra! Nabízíme k prodeji účelně řešený byt v osobním vlastnictví s dispozicí 2+kk o podlahové ploše 45 m2, v 5.patře osmipatrového zrekonstruovaného domu s výtahem. Bytový dům je umístěn 150 m od stanice metra \"B\" Hurka!
Byt je velmi slunný díky orientaci na jih s pěkným výhledem do okolí a zeleně. Byt prošel rekonstrukcí zděné jádro, plastová okna, laminátové podlahy, nové dveře. Koupelna a toaleta samostatně. Na chodbě je velká vestavěná skříň. Kuchyňský kout vybaven kuchyňskou linkou se sporákem a digestoří. Pokoje jsou neprůchozí, ložnice má samostatný přístup z chodby. K bytu je zděný sklep.
Dům je po rekonstrukci - nová plastová okna, stoupačky, nová fasada. V domě jsou rozvody UPC a O2. Klidné udržované sídliště je obklopeno zelení. V okolí domu najdete veškerou občanskou vybavenost supermarkety, restaurace, poliklinika, lékarna, dětská hřiště, poštu, školu a školku.
Vyborná dopravní dostupnost do centra - metro B je 2 min. chůze. Možnost financování koupě hypotečním úvěrem. Nemovitost je vhodná k okamžitému nastěhování přip. pronájmu. Doporučujeme.
Jelikož není známa energetická třída PENB, v souladu s novelou zákona 406/2000 uvádíme nejhorší energetickou třídu, tedy G.

Dále nabízíme k prodeji garážové stání přimo u metra Hůrka, Praha 5 jen 20 metrů od vchodu v metro!! 25 m2 v přízemí cihlového domu s recepcí 24hodin. Dobře udržovaná garáž je hlídaná, kamerový systém, vjezd do garáže chráněn el. čipy. Ihned volné. Koupě stání není podmínkou při koupě bytu.
Cena prodeje je včetně právních služeb a provize RK.
Pro více informací volejte makléře.

Základní info

Umístění:
Centrum obce
Konstrukce:
Panelová
Adresa:
Volutová, Stodůlky, Praha, Praha 5

Počty místností, umístění

Počet místností::
2
Počet koupelen::
1
Počet pokojů::
2
Patro, podlaží::
6. podlaží
Počet NP::
9
Počet PP::
1
Typ objektu::
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti::
C - úsporná

Máte otázku?